Actuele waarde van kavel A7

Abstract

Dit rapport bepaalt de actuele waarde voor de commerciële radiovergunning voor het in 2013 geveilde kavel A7 en concludeert dat het aannemelijk is dat die actuele waarde op of zelfs onder de veilinguitkomst ligt.
In 2011 heeft SEO Economisch Onderzoek (SEO), samen met het Instituut voor Informatierecht (IViR) en TNO Informatie- en Communicatietechnologie de waarde bepaald van commerciële radiovergunningen indien deze zouden worden verlengd. Hoewel ook voor kavel A7 een waarde werd vastgesteld uitgaande van verlenging, was dit kavel ten tijde van de verlenging niet in gebruik en kon het dus niet worden verlengd.
Op basis van de analyse in dit rapport heeft EZ besloten dat er geen correctie plaatsvindt van de in 2011 aan de overige vergunninghouders opgelegde eenmalige bedragen.  

Telecommunicatierecht

Bibtex

Report{nokey, title = {Actuele waarde van kavel A7}, author = {Poort, J.}, url = {http://www.ivir.nl/publicaties/download/Actuele_waarde_van_kavel_A7.pdf}, year = {0204}, date = {2014-02-04}, abstract = {Dit rapport bepaalt de actuele waarde voor de commerciële radiovergunning voor het in 2013 geveilde kavel A7 en concludeert dat het aannemelijk is dat die actuele waarde op of zelfs onder de veilinguitkomst ligt. In 2011 heeft SEO Economisch Onderzoek (SEO), samen met het Instituut voor Informatierecht (IViR) en TNO Informatie- en Communicatietechnologie de waarde bepaald van commerciële radiovergunningen indien deze zouden worden verlengd. Hoewel ook voor kavel A7 een waarde werd vastgesteld uitgaande van verlenging, was dit kavel ten tijde van de verlenging niet in gebruik en kon het dus niet worden verlengd. Op basis van de analyse in dit rapport heeft EZ besloten dat er geen correctie plaatsvindt van de in 2011 aan de overige vergunninghouders opgelegde eenmalige bedragen.  }, keywords = {Telecommunicatierecht}, }